• Home
  • Koláče
  • Po ochutnaní tohto dezertu na dovolenke som sa rozhodla, že si ho pripravím aj doma! Vynikajúca rýchla dobrota!
0 0
Po ochutnaní tohto dezertu na dovolenke som sa rozhodla, že si ho pripravím aj doma! Vynikajúca rýchla dobrota!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

2 ks Banán
1 bal. Lístkové cesto
120 g Nutella
1 ks Vajcia
150 g Čokoláda

Po ochutnaní tohto dezertu na dovolenke som sa rozhodla, že si ho pripravím aj doma! Vynikajúca rýchla dobrota!

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Britskí vedci už dávno dokázali, že jedlo je jednou z najväčších závislostí človeka, ktoré zároveň dokáže zlepšiť život. Ak ste sa rozhodli osladiť si ten váš život, pripravte si tento chutný a jednoduchý recept!

(Visited 2 410 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Nakrájajte si 2 banány na 12 rovnakých kúskov.

2
Hotovo

Vyvaľkajte cesto a rozložte po ňom banány na celú šírku. O 3-5 cm nižšie si po ceste urobte pozdĺžne rezy tak, aby sa do nich dali zrolovať kúsky banánov.

3
Hotovo

Nechajte si na miernom ohni zohriať Nutellu a následne ju rovnomerne nalejte na vrstvu banánov.

4
Hotovo

Opatrne všetko zrolujte.

5
Hotovo

Na plech si položte keramickú formičku na pečenie. Okolo umiestnite pripravený banán v ceste.

6
Hotovo

Vymiešajte si vajíčko a potrite ním cesto. Do stredu vložte čokoládu a pečte 20 minút pri teplote 180 stupňov.

7
Hotovo

Podávajte ešte teplé. Čokoládu môžete použiť akúkoľvek tak isto ako aj ovocie. Banány sú však najlepšie, pretože pri tepelnom spracovaní získajú karamelovú chuť.

8
Hotovo

Pripravte tento dezert aj vašej rodine a vedzte, že sa ho nebudú vedieť dojesť!
Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Recept na pekelne dobré pečené zemiaky. Lepšie ste nemali!
Ďalší
VYNIKAJÚCE bravčové mäso z rúry – tento recept robíme doma už roky a nevieme si ho vynachváliť!
Predošlý
Recept na pekelne dobré pečené zemiaky. Lepšie ste nemali!
Ďalší
VYNIKAJÚCE bravčové mäso z rúry – tento recept robíme doma už roky a nevieme si ho vynachváliť!