Ingrendiencie
-
1 bal. Lístkové cesto
-
2 ks jablká
-
1 ks Perníky
-
1 ks Vajcia
-
p.ch. Škoricový cukor
-
p.ch. nam.v rume Hrozienka
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Cesto rozvaľkáme na cca 0,5 cm tenký plát |
2
Hotovo
|
Nastrúhame si jablká (prípadne hrušky) a perník. |
3
Hotovo
|
Bližšie k okraju začneme pokladať jablká, hrozienka, nastrúhaný perník, hrozienka. Všetko posypeme škoricovým cukrom a zamotávame. |
4
Hotovo
|
Dáme na plech vyloženým papierom na pečenie, potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme na 180 stupňov do zlatista. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |