Ingrendiencie
-
1 kg Bravčové mäso
-
15 dkg Udená slanina
-
2 ks Červená cibuľa
-
2 ks Paprika
-
1 ks Paradajky
-
1 PL Mletá červená paprika
-
1 ČL Rasca mletá
-
0,5 dcl Koňak
-
1 dcl Biele víno
-
2 dcl Smotana na varenie
-
1 PL Čerstvé droždie
-
p.ch. Soľ, korenie
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Zo slaniny porezanej na kocky vypečieme masť,potom porezanú červenú cibuľu pridáme a chvíľku pečieme. |
2
Hotovo
|
Potom posypem červenou paprikou,pridám narezané papriky a na pásiky narezané mäso. |
3
Hotovo
|
Posolíme,pokoreníme,prilejeme koňak a kým mäso nemá bielu farbu (nezbledne) tak pečieme,potom prilejeme víno a necháme variť kým mäso nezmäkne. Keď sa prevarí šťava nahradíme ju vodou. |
4
Hotovo
|
Droždie a smotanu rozmiešam osobitne a pridám k tomu horúcu šťavu z pečeného mäsa. Rozmiešam,prilejem späť k mäsu a trośku varím. Potom jedlo podávam s cestovinami. Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |