Ingrendiencie
-
p.ch. Cestoviny
-
100 g Maslo
-
5-6 ks Strúčiky cesnaku
-
4 pl múka
-
1,5 šálky Kurací vývar
-
1,5 šálky Plnotučné mlieko
-
p.ch. Petržlenová vňať
-
100 g Parmezán
-
p.ch. Soľ, korenie
Popis
Rýchly a jednoduchý recept, ktorý si zamilujete. Ideálne pre milovníkov cesnaku a syra. Ak hľadáte rýchlu večeru, ktorá uspokojí celú rodinu, tento recept je pre vás.
(Visited 2 086 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Cestoviny pripravíme podľa návodu. Na miernom ohni rozpustíme maslo a pridáme pretlačený cesnak. Varíme 2 minúty. |
2
Hotovo
|
Pridáme mlieko, múku a kurací vývar a varíme do zhustnutia. Keď máme hustú omáčku pridáme petržlen a syr. |
3
Hotovo
|
Počkáme kým sa syr rozpustí a zamiešame cestoviny. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |