Ingrendiencie
-
Cesto
-
350 g Polohrubá múka
-
250 g Maslo
-
200 g Práškový cukor
-
2 ks Vajcia
-
2 pl Med
-
2 pl Kakao
-
1 bal. Prášok do pečiva
-
Krém
-
1,5 l Mlieko
-
2 bal. Zlatý klas
-
200 g Práškový cukor
-
250 g Maslo
-
Poleva
-
2 ks Čokoláda na varenie
Popis
Podľa jednoduchého receptu, ktorý Vám dnes prinášame, si môžete ľahko pripraviť lahodný dezert. Medzi dvoma medovými plátmi nájdete bohatú vrstvu mliečneho, pudingového krému a toto spojenie Vás dostane na kolená.
Mliečnym rezom žiadnu návštevu neurazíte. Naopak. Nebojte sa zažiariť a recept si nenechávajte pre seba.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Klasicky si uvaríme puding zo všetkých 3 balení pudingu a práškového cukru. Do uvareného pudingu pridajte kocku masla. Necháme poriadne vychladiť a medzitým si pripravíme cesto. |
2
Hotovo
|
Všetky suroviny zmiešame dohromady a spracujeme do cesta. Pečieme na vymastenom a múkou vysypanom plechu o veľkosti 30 × 36 cm. Cesto pečieme na 200 stupňov. Ak je cesto hotové, skúsime špajdlou. Ak sa už nelepí, máme upečené. |
3
Hotovo
|
Plát pozdĺžne rozrežeme na dva. Spodný diel natrieme studeným krémom a priložíme aj druhý plát. |
4
Hotovo
|
Čokoládu si rozpustíme vo vodnom kúpeli a až je rozpustená, prelejeme ňou hotový dezert. Zdieľajte tento dokonalý recept na domáce mliečne rezy aj s vašimi priateľmi! Určite si na nich tiež pochutnajú! |