Ingrendiencie
-
110 g Maslo
-
600 ml Mlieko
-
110 g Hladká múka
-
43 g Kakao
-
4 ks Bielka
-
4 ks Žľtky
-
210 g Práškový cukor
-
2 pl čiernej Káva
-
1 čl Vanilková esencia
Popis
Nepotrebujete pripravovať nič špeciálneho, stačí zmiešať všetky suroviny v miske a dať na plech.
Počas pečenia sa oddelia 3 vrstvy a vy z rúry vyberiete perfektný zákusok. Malý sladký zázrak!
Postup receptu
1
Hotovo
|
Rúru nastavíme na 165 stupňov a pripravíme si plech s rozmermi 20 x 20 cm. Múku zmiešame s kakaovým práškom a bielky ušľaháme na sneh. |
2
Hotovo
|
Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny a potom pridáme rozpustené ochladené maslo, kávu a vanilku. |
3
Hotovo
|
Nalejeme do pripravenej formy a pečieme 50-60 minút, koláčik bude vnútri tekutý, ale toho sa vôbec nemusíte báť, krémová vrstva uprostred postupne stuhne. |
4
Hotovo
|
Poprášime práškovým cukrom, necháme vychladnúť a môžeme podávať. Zdieľajte tento skvelý recept na chytrý čokoládový koláčik so svojimi priateľmi! Určite si tiež radi pochutnajú! |