Vyskúšajte si urobiť tento syrový koláč, ktorý je tak dobrý, že ho budete robiť každý deň

Mnoho jedál a občerstvenia sú vyrobené so syrom, ktorý im dodá neodolateľnú chuť. To vám povie hociktorý milovník syrov a zvlášť ten, ktorý má rád syrové koláče. Ak máte radi koláče, pri ktorom vidíte lahodne sa topiaci syr, potom by ste mali svoje chuťové poháriky obohatiť o tento chutný recept....

Lydia

9. januára 2020
1 878 Videní

Vynikajúce klobásové kvety s lahodnou chuťou!

Medzi obľúbené slané pečivo patrí aj salámovo-syrové slimáky. Môžete ich pripravovať ako z kysnutého, tak z lístkového cesta. Obe varianty sú jednoduché, veľmi vyhľadávané a chutné. Sú už tiež ale notoricky známe. Nemáte chuť pripraviť aj zmenenú variantu? Vaša rodina bude nadšená, rovnako ako priatelia a blízki. Stará pravda je, že sa jej...

Lydia

8. januára 2020

Úžasná protizápalová polievka: Každý jej dúšok pomáha kĺbom, mozgu a pečeni!

Je to úžasná polievka, ktorá zvyšuje energiu, zlepšuje funkcie mozgu, detoxikuje telo a navyše aj výborne chutí. Obsahuje totiž fytonutrient nazývaný polyacetylén, ktorý sa ukázal ako účinná látka potláčajúca zápaly pri ochoreniach ako sú napríklad artritída, reuma či osteoartritída. (Visited 1 323 times, 1 visits today)

Lydia

8. januára 2020
1 323 Videní

Vedeli ste o tom, že kuracie mäso zoštíhluje ? Treba ho však vedieť správne pripraviť a kilá pôjdu nadol

Hovädzina, teľacina, kuracina, králik, morka – všetko sú to diétne mäsá, ktoré sú zväčša súčasťou rôznych diét. Ale viete, ktoré mäso vám najviac pomáha pri chudnutí? Dnes vám prezradíme, prečo je práve kuracina pri chudnutí najvhodnejšia. V tomto článku nájdete zaujímavé fakty o tom, ako kuracina dokáže čarovať s váhou. (Visited 652 times, 1 visits today)

Lydia

8. januára 2020

Smutná pravda o Slovenskom chlebe, ktorý ste si kúpili. Enzýmy, éčka a rýchla skaza

Bochníky, čo sú schválne nedopečené, vrecia napchaté enzýmami a prídavnými látkami (tzv. Éčka) v skladoch a starý chlieb rozomletý do cesta. Toto všetko nájdete v priemernej slovenskej pekárni. Za posledných dvadsať rokov došlo k dramatickému úpadku kvality tradičného Slovenského chleba. Tuzemskí pekári hromadne opustili tradičný spôsob výroby a miesto z kvásku,...

Lydia

8. januára 2020
1 472 Videní
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here