Ingrendiencie
-
1 ks Bielka
-
1-2 čl Citrónová šťava
-
200-250 g Práškový cukor
Popis
Čas Vianoc sa blíži a vy už určite máte prichystané recepty na sladké dezerty. Cukrová poleva dodá pomyselnú čerešničku a vaši rodinní príslušníci si hneď vypýtajú dupľu.
(Visited 360 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
V hlbokej miske si vyšľahajte bielok do peny. |
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
Naneste glazúru na mierne vychladený, no ešte stále teplý koláč. |
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |