Ingrendiencie
-
4 ks Vajcia
-
1,5 šálky Mlieko
-
2 ks Nakladané uhorky
-
450 g Klobása
-
p.ch. Soľ, korenie
-
p.ch. Petržlenová vňať
Popis
Ďalší recept z pomerne netradičnej kombinácie, ale o to lepšie chuťovo. Pokiaľ máte doma prebytok uhoriek zo zaváracej sezóny, rozhodne tento recept vyskúšajte!
(Visited 313 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Mlieko, vajcia a soľ vyšľahajte. Uhorku si nakrájajte na drobno, klobásu tiež a pridajte ich k vyšľahaným vajciam. |
2
Hotovo
|
Nasekajte petržlenovú vňať a vajíčka okoreňte a vylejte na rozohriatu panvicu s olejom. |
3
Hotovo
|
Osmažte omeletu z oboch strán a podávajte horúce. Prajeme dobrú chuť! Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |