Ingrendiencie
-
260 g Kryštálový cukor
-
4 ks Vajcia
-
200 ml Olej
-
200 ml Vlažná voda
-
260 g Polohrubá múka
-
1 bal. Prášok do pečiva
-
Na puding
-
1 bal. Vanilkový puding
-
400 g Mlieko
-
2 pl Kryštálový cukor
-
p.p. Hladká múka
-
p.p. Čerešne
Popis
Jednoduchý koláč, ktorý je ľahký na prípravu a máte ho hotový raz dva. Namiesto čerešní môžete použiť aj iné ovocie, miesto vanilkového pudingu môžete použiť čokoládový. Kreativite sa medze nekladú.
Ja už ju inak nerobím, je naozaj jednoduchá na prípravu a je hotová behom chvíľky, preto ju máme u nás doma tak radi.
(Visited 1 232 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Najskôr si vymiešame vajcia s cukrom do peny. Pridáme olej, vodu a nakoniec i sypké prísady. |
2
Hotovo
|
Ovocie obalíme v múke a uložíme na cesto. |
3
Hotovo
|
V závislosti od typu vašej rúry pečieme pri teplote 180 stupňov 20 až 25 minút. Dobrú chuť! |