• Home
  • Koláče
  • Recept na super rýchlu bublaninu, hotová je v okamihu, najťažšie je to čakanie, než vychladne!
0 0
Recept na super rýchlu bublaninu, hotová je v okamihu, najťažšie je to čakanie, než vychladne!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

260 g Kryštálový cukor
4 ks Vajcia
200 ml Olej
200 ml Vlažná voda
260 g Polohrubá múka
1 bal. Prášok do pečiva
Na puding
1 bal. Vanilkový puding
400 g Mlieko
2 pl Kryštálový cukor
p.p. Hladká múka
p.p. Čerešne

Recept na super rýchlu bublaninu, hotová je v okamihu, najťažšie je to čakanie, než vychladne!

Kuchyňa:
  • 30 min.
  • Ľahké

Ingrendiencie

  • Na puding

Popis

Zdieľať

Jednoduchý koláč, ktorý je ľahký na prípravu a máte ho hotový raz dva. Namiesto čerešní môžete použiť aj iné ovocie, miesto vanilkového pudingu môžete použiť čokoládový. Kreativite sa medze nekladú.

Ja už ju inak nerobím, je naozaj jednoduchá na prípravu a je hotová behom chvíľky, preto ju máme u nás doma tak radi.

(Visited 1 232 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Najskôr si vymiešame vajcia s cukrom do peny. Pridáme olej, vodu a nakoniec i sypké prísady.
Navrstvíme na plech vymastený a vysypaný múkou alebo vyložený papierom na pečenie.

2
Hotovo

Ovocie obalíme v múke a uložíme na cesto.
Nakoniec lyžicou dávkujeme na cesto uvarený puding.

3
Hotovo

V závislosti od typu vašej rúry pečieme pri teplote 180 stupňov 20 až 25 minút.

Dobrú chuť!

Lydia

Predošlý
Tento jednoduchý koláčik, ktorý je skoro bez múky a má v sebe veľa orieškov a hrozienok, poteší každého, kto si stráži svoju váhu
Ďalší
10 inšpirácií na rýchle dobroty pre každú príležitosť
Predošlý
Tento jednoduchý koláčik, ktorý je skoro bez múky a má v sebe veľa orieškov a hrozienok, poteší každého, kto si stráži svoju váhu
Ďalší
10 inšpirácií na rýchle dobroty pre každú príležitosť
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here