Ingrendiencie
-
1 šálka Mandľová múka
-
1/3 šálky Kokosová múka
-
3/4 strúhaného Parmezán
-
2 ČL Prášok do pečiva
-
6 ks Strúčiky cesnaku
-
1 PL sušenej Petržlenová vňať
-
6 ks Vajcia
-
1/3 šálky Kokosový olej
Popis
Naháňa Vás chuť na niečo dobré a radi by ste si dali nejakú tú dobrôtku k nedeľnému filmu, ale Vaša postava Vás znepokojuje? S týmto receptorom si však budete môcť vychutnávať svoj obľúbený film bez akýchkoľvek výčitiek a bez nadmerného množstva múky.
Okrem toho je tento recept na prípravu veľmi rýchly a jednoduchý. Ak som Vás zaujala, tak pokračujte ďalej v čítaní!
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
V menšej miske si zmiešajte vajcia s kokosovým olejom a pridajte nakrájaný cesnak. Pridajte túto hmotu do pripravenej zmesi, premiešajte a nechajte stáť 2-3 minúty. Pomocou polievkovej lyžice si vytvorte na tanieri kopce, ktoré potom rozmáčknite. Podľa Vašej chuti ich môžete posypať parmezánom. Cesnakovo-syrové pagáče pečte dozlatista, cca 15-20 minút. |
3
Hotovo
|
Dobrú chuť! Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |