Ingrendiencie
Popis
Neexistuje na svete človek, ktorý by nemal rád palacinky. Ak aj náhodou existuje taký, čo ich nemá rád sladké, zaručene zje aspoň slané. Alebo naopak. Palacinky sú jedno z najvďačnejších jedál, pretože je milión spôsobov ako ich ozvláštniť a zlepšiť. Stačí si vybrať tú správnu plnku. Pripravili sme pre vás TOP 11 najlepších plniek do palaciniek.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Palacinky s vajcovou plnkou |
2
Hotovo
|
Palacinky plnené hubami |
3
Hotovo
|
Palacinky s mäsovou plnkou |
4
Hotovo
|
Plnka z kuracích pŕs |
5
Hotovo
|
Lososové palacinky |
6
Hotovo
|
Palacinky plnené sladkými hrozienkami60g hrozienok zalejeme horúcou vodou a necháme 10 minúť odstáť. Potom prelejem hrozienka cez sitko, aby voda stiekla a v miske ich zmiešame so 400g hrudkovitého, alebo jemného tvarohu. Podľa toho, aký tvaroh preferujeme. Pridáme 1 žĺtok a 2 polievkové lyžice cukru. Všetko dobre premiešame a natrieme na palacinky. |
7
Hotovo
|
Tvarohovo-čučoriedkové palacinky |
8
Hotovo
|
Citrónovo-tvarohové palacinky |
9
Hotovo
|
Banánové palacinky |
10
Hotovo
|
Palacinky s jablkovo orechovou plnkou |
11
Hotovo
|
Kapustové palacinky300g jemne nasekanej čerstvej kapusty osmažíme na masle. Jemne nakrájanú cibuľku si osmažíme na slnečnicovom oleji na inej panvici. Necháme uvariť natvrdo 4 vajíčka a potom ich nakrájame na drobno. Zmiešame všetky tri ingrediencie a dochutíme ich soľou a korením. Milovníci húb, môžu do zmesi pridať aj trochu tepelne upravených hríbov. |
12
Hotovo
|
|