• Home
  • Šaláty
  • Vložíme do rúry vyhriatej na 200 ° C, stlmíme na 190 ° C a pečieme 20 minút. Po vytiahnutí z rúry necháme vychladiť, v polovici prekrojíme a naplníme studeným pudingom. Zdieľajte tento super recept na pudingové muffiny aj s vašimi priateľmi! Určite si na nich tiež pochutnajú!
0 0
Vložíme do rúry vyhriatej na 200 ° C, stlmíme na 190 ° C a pečieme 20 minút. Po vytiahnutí z rúry necháme vychladiť, v polovici prekrojíme a naplníme studeným pudingom. Zdieľajte tento super  recept na pudingové muffiny  aj s vašimi priateľmi! Určite si na nich tiež pochutnajú!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Vložíme do rúry vyhriatej na 200 ° C, stlmíme na 190 ° C a pečieme 20 minút. Po vytiahnutí z rúry necháme vychladiť, v polovici prekrojíme a naplníme studeným pudingom. Zdieľajte tento super recept na pudingové muffiny aj s vašimi priateľmi! Určite si na nich tiež pochutnajú!

Cuisine:
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Vlašský či parížsky, tieto šaláty sú stále veľmi obľúbene. Ponúkam vám náš recept na náš „vlašák“na chlebíčky

(Visited 224 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Zemiaky uvaríme v šupke, necháme vychladnúť. Medzitým si pripravíme zálievku: kečup, horčicu, olej, ocot, worchesterovú omáčku a cukor dáme do hrnca a na ohni za stáleho miešania spolu zvaríme. Zálievku necháme vychladnúť.

2
Done

Na pásiky nakrájame salámu, na kocky sterilizované uhorky (množstvo podľa chuti), mrkvu a zemiaky. Všetky vysypeme do väčšej misy, pridáme hrášok, vychladnutú zálievku, majonézu, soľ, korenie a zamiešame.

3
Done

Hotové necháme odležať v chladničke a podávame.

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

previous
Žena vzala zemiaky a zabalila ich do slaniny! Fantastické slaninové zemiaky s luxusnou omáčkou!
next
Mrazené zemiaky sú skvelou prílohou ku všetkým druhom mäsa! Spravte si ich ešte dnes
previous
Žena vzala zemiaky a zabalila ich do slaniny! Fantastické slaninové zemiaky s luxusnou omáčkou!
next
Mrazené zemiaky sú skvelou prílohou ku všetkým druhom mäsa! Spravte si ich ešte dnes