Ingrendiencie
-
500 g Tvaroh
-
4 ks Vajcia
-
1/3 šálky Krupicový cukor
-
100 g Maslo
-
1,5 šálky Polohrubá múka
Popis
Klasický tvarohový koláč dovedený k absolútnej dokonalosti. Dajte si ho s bielou kávou, ako to robili naše babičky.
(Visited 980 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Zmiešajte vajcia s cukrom a tvarohom a dobre premiešajte. Múku zmiešajte s maslom a dobre premiešajte základ cesta. |
2
Hotovo
|
Túto zmes vtlačte do dna formy a na ňu navrstvíme tvarohovú zmes. |
3
Hotovo
|
Pečte pri 180 stupňoch po dobu 30 minút a podávajte s čerstvým ovocím po vychladnutí. Zdieľajte tento skvelý recept na domáci cheesecake so svojimi priateľmi! Určite si tiež radi pochutnajú! |