0 0
Dezert, po ktorom sa budete zalizovať.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

ZÁKLADNÉ SUROVINY:
100 g Čokoláda
50 g Maslo
90 g Hladká múka
0,5 čl Prášok do pečiva
1 čl Mletá škorica
30 g Kakao
200 g Trstinový cukor
400 ml Mlieko
OSTATNÉ SUROVINY:
na vymastenie formy Maslo

Dezert, po ktorom sa budete zalizovať.

Cuisine:
  • Easy

Ingredients

  • ZÁKLADNÉ SUROVINY:

  • OSTATNÉ SUROVINY:

Directions

Share
(Visited 316 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Rúru predhrejeme na 180 °C, formu vymastíme maslom. Múku dáme do misy, pridáme 2 PL kakaa, škoricu a dobre premiešame.

2
Done

V hrnci rozpustíme maslo s čokoládou, so 115 g cukru a 150 ml mlieka. Za občasného premiešania zahrievame, až sa cukor úplne rozpustí. Potom zmiešame s múkou.

3
Done

Cesto vylejeme do formy a vrch uhladíme. Zvyšný cukor a kakao zmiešame a zmesou rovnomerne posypeme vrch cesta. Veľmi opatrne potom navrch ešte nalejeme zvyšné mlieko. Pečieme asi 40 minút.

4
Done

Ihneď po upečení, ešte horúci nákyp, podávame.

Lydia

previous
Úžasné perníkové mafinky.
next
Ľadový čaj pre dospelých
previous
Úžasné perníkové mafinky.
next
Ľadový čaj pre dospelých