0 0
Dezert, po ktorom sa budete zalizovať.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

ZÁKLADNÉ SUROVINY:
100 g Čokoláda
50 g Maslo
90 g Hladká múka
0,5 čl Prášok do pečiva
1 čl Mletá škorica
30 g Kakao
200 g Trstinový cukor
400 ml Mlieko
OSTATNÉ SUROVINY:
na vymastenie formy Maslo

Dezert, po ktorom sa budete zalizovať.

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

  • ZÁKLADNÉ SUROVINY:

  • OSTATNÉ SUROVINY:

Popis

Zdieľať
(Visited 318 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Rúru predhrejeme na 180 °C, formu vymastíme maslom. Múku dáme do misy, pridáme 2 PL kakaa, škoricu a dobre premiešame.

2
Hotovo

V hrnci rozpustíme maslo s čokoládou, so 115 g cukru a 150 ml mlieka. Za občasného premiešania zahrievame, až sa cukor úplne rozpustí. Potom zmiešame s múkou.

3
Hotovo

Cesto vylejeme do formy a vrch uhladíme. Zvyšný cukor a kakao zmiešame a zmesou rovnomerne posypeme vrch cesta. Veľmi opatrne potom navrch ešte nalejeme zvyšné mlieko. Pečieme asi 40 minút.

4
Hotovo

Ihneď po upečení, ešte horúci nákyp, podávame.

Lydia

Predošlý
Úžasné perníkové mafinky.
Ďalší
Ľadový čaj pre dospelých
Predošlý
Úžasné perníkové mafinky.
Ďalší
Ľadový čaj pre dospelých