Ingrendiencie
-
5 ks Vajcia
-
5 pl Kryštálový cukor
-
5 pl Polohrubá múka
-
2 pl Kakao
-
2 pl Rum
-
1/2 bal. Prášok do pečiva
-
Krém
-
1/2 l Mlieko
-
5 pl Hladká múka
-
200 g Práškový cukor
-
1 bal. Vanilkový cukor
-
200 g Želé cukríky
-
200 g Maslo
-
Ďalej
-
na ozdobu Čokoláda
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Bielka vyšľaháme do tuhého snehu. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva, kakaom. Prilejeme rum a nakoniec vareškou primiešame vyšľahaný sneh. |
2
Hotovo
|
V mlieku rozmiešame múku a uvaríme hustý puding. Práškový a vanilkový cukor vyšľaháme spolu s maslom do peny, pridáme vychladnutý puding a nakoniec pridáme na menšie kúsky nakrájané želé cukríky. Krém navrstvíme na vychladnuté cesto a odložíme do chladničky stuhnúť. |