Ingrendiencie
-
3 hrnčeky Polohrubá múka
-
2 hrnčeky Kryštálový cukor
-
1hrnček Mletý mak
-
1hrnček Sýtená minerálka
-
1hrnček Vlažná voda
-
1hrnček Olej
-
1bal. Prášok do pečiva
-
Na polevu
-
200 g Čokoláda na varenie
-
50 g Maslo
-
4 pl Jahodová marmeláda
-
1 hrncek Vlažná voda
Popis
Rýchly a veľmi jednoduchý koláč, ktorý si môžete vďaka nášmu receptu upiecť, si veľmi obľúbite. Vy i celá Vaša rodina. Vy hlavne kvôli tomu, že je pripravený v okamihu. Vaša rodina si ho zamiluje pre jeho makovú chuť. Koláč nie je vysušený, naopak. Je kyprý a vláčny.
Prečítajte si náš recept a pustite sa do prípravy . Za 20 minút budete mať koláč v rúre.
(Visited 5 150 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Všetky suroviny, okrem marmelády a teplej vody, zmiešame v mise. Vymiešame ručným šľahačom hladké cesto. |
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
Medzitým, čo sa koláč pečie, na miernom plameni začneme prehrievať marmeládu spoločne s teplou vodou. Chvíľu prevaríme. Túto marmeládovú polevu vylejeme na upečený koláč. Votrieme ju do koláča, kým je ešte teplý. |
4
Hotovo
|