Popis
Je to výdatné jedlo, ak by vám zostalo zabaľte do fólie a vložte do mrazničky, neuškodí mu. Ak chcete prekvapiť rodinu s výborným jedlom tak vyskúšajte túto fajnotu.
(Visited 2 562 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
6 plátov krkovičky (asi 1cm hrubé), jemne naklepeme. Pripravíme si marinádu: 2 dl oleja, soľ, čili papričky, pretlačený cesnak, mletá rasca. Mäso necháme v tejto marináde aspoň 1-2 hodiny. |
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
|
6
Hotovo
|
|
7
Hotovo
|
Podávame s prílohou podľa vlastného výberu. Zdá sa vám ten recept zdĺhavý, ale výsledok je úžasný. Mäkké, šťavnaté a chutné mäso. |
8
Hotovo
|
Prajem vám dobrú chuť. Recept od pani Marta Nyersné Vajda. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |