0 0
Hráškovo-vajíčková nátierka na kažý deň.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

200 g Hrášok
2 ks Vajcia
150 g Tavený syr v črievku
50 g Syr niva struhaný
p.ch. Soľ, korenie

Hráškovo-vajíčková nátierka na kažý deň.

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Jednoduchá nátierka z varených vajíčok a hrášku. Chutná na raňajky, desiatu i večeru. Ozdobíme čerstvými lístkami bazalky, alebo čerstvou petržlenovou vňaťou a hráškom.

(Visited 304 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Mrazený hrášok nasypeme do vriacej osolenej vody a necháme pár minút povariť. Následne scedíme a schladíme v ľadovej vode. Vajíčka uvaríme natvrdo.

2
Hotovo

Uvarené vajíčka ošúpeme a nakrájame na drobno. Uvarený hrášok rozmixujeme alebo popučíme vidličkou.

3
Hotovo

Do misky dáme rozmixovaný alebo popučený hrášok, nadrobno nakrájané vajíčka, rozdrobenú nivu a tavený syr. Všetko spolu dobre premiešame a dochutíme soľou a mletým čiernym korením.

Lydia

Predošlý
Omeleta so zeleninou-rýchla večera.
Ďalší
Smažené pirôžky-tak chrumkavé.
Predošlý
Omeleta so zeleninou-rýchla večera.
Ďalší
Smažené pirôžky-tak chrumkavé.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here