Ingrendiencie
-
500 g Hladká múka
-
1/2 bal. Prášok do pečiva
-
200 g Šľahačková smotana
-
2 ks Vajcia
-
2 pl Ocot
-
p.ch. Soľ
-
Na náplň
-
Tvaroh
-
Hrozienka
-
Strúhanka
-
Strúhané jablká
-
Mletá škorica
-
Mletý mak
-
Konzervov.čerešne
-
Práškový cukor
-
Na potretie
-
Maslo
-
Rum
Popis
Cesto zo šľahačky je úžasne jemné a voňavé. Dobre sa s ním pracuje a ja ho vždy robím aspoň z dvojitej dávky
Postup receptu
1
Hotovo
|
Cesto zo šľahačky je úžasne jemné a voňavé. Dobre sa s ním pracuje a ja ho vždy robím aspoň z dvojitej dávky. |
2
Hotovo
|
Prvý plát posypeme strúhankou, cukrom a škoricou a navrstvíme naň nastrúhané jablká. |
3
Hotovo
|
Prvý plát posypeme strúhankou, cukrom a škoricou a navrstvíme naň nastrúhané jablká. |
4
Hotovo
|
Pečieme pri teplote 200 stupňov asi pol hodinu. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |