Ingrendiencie
-
3 ks staršie rožky
-
2 ks Vajcia
-
1 ks Cibuľa
-
300 g Strúhaný syr
-
p.ch. Soľ
-
p.ch. Rasca
-
p.ch. Vegeta
-
p.ch. Petržlenová vňať
-
trošku Mlieko
Popis
Poznáte to. Kúpite do domácnosti 10 čerstvých rožkov, ale ako naschvál sa nezjedia. Taký trojdňový rožok už nechutí práve najlepšie. No toto pečivo viete perfektne spotrebovať…
Máme pre vás recept, o ktorom vie málokto. Táto dobrota je jednoduchá, lacná a hlavne rýchla. Moja rodina tento recept miluje, a vy si ho zamilujete tiež!
Postup receptu
1
Hotovo
|
Potrebujeme 3 staré rožky, platí čím tvrdšie tým lepšie a natrháme ich na malé kúsky. |
2
Hotovo
|
Ak pridáte veľa tekutiny, môžete potom ešte rožky vyžmýkať. |
3
Hotovo
|
Pridáme pol lyžičky soli, mletej rasce a vegety, (alebo zvoľte koreniny podľa seba) nakrájanú malú cibuľku, petržlenovú vňať, syr a 2 vajcia. |
4
Hotovo
|
Poriadne premiešame rukou a tvarujeme placky, alebo fašírky. Vyprážame na oleji do zlatista. |
5
Hotovo
|
Dobrú chuť Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |