Pečené údené mäso s medovou glazúrou a ovocním. Gurmánsky zážitok vhodný na privítanie Nového Roka, Veľkú noc a na slávnostné obedy. Veríme, že táto varianta prípravy a kombinácie chuti si...
Zemiaková baba, haruľa či podlesník prichádza tentokrát od našich západných susedov, z Krkonôš. Pripravuje sa zo zmesi varených i surových zemiakov a miesto vajec sa pridáva kyslé mlieko alebo jogurt.
Kto by nemiloval dobrú pizzu! Existuje mnoho rôznych receptov na prípravu tohto talianskeho pokrmu doma. Niektoré pokusy sú viac vydarené ako iné, ale tento recept vás určite ohromí svojou jednoduchosťou. Použijeme netradične zemiaky a preto dostanete možnosť...
Pravé placky sú typickým jedlom všetkých slovanských národov, a tak sa pochopiteľne aj u nás môže pýšiť veľkej opbľube. Jeho príprava nie je vôbec zložitá, ako sa môže na prvý pohľad...